Kami menawarkan 3 pakej untuk user setup dan gunakan Kodi dengan sangat mudah serta pantas. Penggunaan Kodi yang telah disetup dengan betul akan membolehkan anda menonton movie tanpa sebarang masalah.

★ No Refund & No Warranty
★ Jangan beli kalau tak reti setup Kodi ★
★ Ini adalah underground / pirated apps. Akan ada channel yang kena takedown / dmca / copyright
★ Jangan beli sekiranya anda seorang perfectionist dan mahukan link berfungsi 100% tanpa toleransi

★ Tiada Channel Live Astro – Sila Langgan IPTV kalau nak Live ASTRO ★
★ Amaran sudah diberi ★

!! Reminder !!

★ Android TV (TV yang menggunakan android os i.e sony tv, panasonic etc, Xbox..) dan certain android phone/tablet dilaporkan ada masalah dgn Kodi 19. Pin akan reset setiap kali off device. Anda perlu menggunakan kodi 18 sahaja.

★Tiada sebarang masalah sekiranya menggunakan android box.★

AndroidrepublicaSE Addon

Untuk yang mahir dalam selok belok Kodi dan hanya mahukan pin addon sahaja, anda boleh mengambil pakej androidrepublicaSE. Anda perlu setup sendiri support script, youtube api key dan juga setting sendiri.

★ Tak sesuai untuk orang yang takde hands on, malas membaca dan nak kena tunjuk satu persatu step.

Premium Build AR

Untuk yang tahu serba sedikit mengenai Kodi, tetapi masih kurang jelas, boleh la menggunakan pakej Premium Build. Ia telah di setup dengan skin Kodi, support script, youtube api key, auto maintenance, subtitle berserta addon androidrepublicaSE. So selepas install tak perlu buat apa-apa dah.

★ Sesuai untuk beginner dan yang mahukan full kodi setup

https://youtu.be/boVTQGwcJ3A

Androidrepublica Media Center (ARMC)

Sekiranya anda tidak tahu menahu mengenai Kodi, tetapi mempunyai android device (phone, tab, box atau tv android) boleh la menggunakan pakej ARMC. Ia merupakan auto installer apk yang akan setup Kodi dan Premium Build secara terus di device anda. 

★ Sesuai untuk beginner dan yang mahukan full kodi setup

Cara mudah install ARMC di android device :

Kos dan Penggunaan

Tiada bayaran bulanan/tahunan dikenakan. User akan diberi 2x Pin Request sahaja untuk setiap pembelian. Pin boleh digunakan di mana2 device secara serentak. Sekiranya sudah habis, tiada lagi pin akan diberi melainkan anda tambah / topup lain.

‼️ Peringatan ‼️

Pin akan kekal selagi anda tidak reset addonreset kodi, fresh/standard install build ataupun reset box/device anda. So selagi mana ia tidak di reset, anda boleh menggunakan sampai bila2 sahaja (lifetime).

Nota Kaki : Kodi menggunakan sumber dari website dan juga link dari internet. Sekiranya website atau link ini down, telah di delete ataupun di block oleh mcmc / skmm maka siaran di Kodi pun akan turut terkesan. 

Tiada jaminan kesemua link boleh berfungsi 100% setiap masa (sebab tu tiada cas bulanan!)

👨🏻‍💻 Sekiranya masih terdapat keraguan atau masih tidak paham, boleh join group support telegram untuk pertanyaan lanjut

‼️ Peringatan ‼️

https://t.me/androidrepublica