AndroidrepublicaSE addon merupakan addon dari team Kodi IPTV Malaysia dengan menggunakan based source code daripada livestreampro. Ia mempunyai channel yang sama dengan addon androidrepublica, tetapi dengan extra channel / content.

Add-ons ini mempunyai menu seperti Live TV, Siaran Radio, Filem Tempatan, Drama, TV Show, Filem Klasik, Animasi Tempatan, Zon Kuliah, Karaoke Lagu Melayu, Dapur Masakan dan juga ruangan informasi untuk update terkini daripada kami.

Antara channel tambahan yang boleh didapati di addon ini adalah seperti Indonesia dan Thailand Movie. Selain itu terdapat juga Premium IPTV, Asian On Demand dan Video On demand dimana kesemua fungsi ini di lock di addon androidrepublica biasa.

Seperti juga add-ons androidrepublica versi percuma, add on ini turut mempunyai menu seperti Live TV, Siaran Radio, Filem Tempatan, Drama, TV Show, Filem Klasik, Animasi Tempatan, Zon Kuliah, Karaoke Lagu Melayu, Dapur Masakan dan juga ruangan informasi untuk update terkini daripada kami.

Terdapat berbagai content menarik dari asia yang dikongsikan untuk pengguna seperti request section (boleh request movie disini), hindi movie, tamil, hong kong, japan, taiwan, pinoy tagalog (philiphines) dan korea.

Selain itu terdapat juga ruangan anime japan dan juga series dari kamen rider serta ultraman yang boleh dikatakan tidak terdapat di mana-mana addon lain. content akan di update berdasarkan kepada source website yang telah dipilih.

Movie dan drama dari Indonesia dan Thailand boleh didapati di dalam addon ini dengan subtitle english dan juga bahasa melayu. Boleh dikatakan hampir ke semua asian movie boleh di lihat menggunakan addon androidrepublicaSE.

Bagaimana cara untuk mendapatkan addon androidrepublicaSE

Anda boleh mendapatkan addon ini dengan hanya sekali pembayaran untuk menikmati segala content didalam addon ini secara percuma.Pin addon hanya akan diberi selepas proses pembayaran selesai.

Cara mudah install androidrepublicaSE di Kodi device anda!

Add on akan request pin code untuk 1st time initialization selepas selesai installation

Hantar id code ini kepada kami. Selepas mendapat pin, hanya tekan ‘OK‘ dan masukkan pin untuk unlock addon ini.

#Segala content yang terdapat didalam addon ini merupakan daripada website yang terdapat di internet. Pihak kami tidak menyimpan dan menyiarkan sebarang kandungan secara terus

Categories:

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.